Τάξεις Βρεφονηπιακού σταθμού

ΗΛΙΚΙΕΣ 0 - 5 ΧΡΟΝΩΝ

Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του βρεφονηπιακού μας σταθμού παρέχουν στα παιδιά ένα χαρούμενο, σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Είσοδος - Γραμματεία Βρεφονηπιακού Σταθμού

Η όμορφη, πολύχρωμη είσοδος είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τα παιδιά, ένα δεύτερο σπίτι γεμάτο αγάπη, ένας μαγικός κόσμος στα μάτια τους.

Purpose built play areas for your childs growth and education

Προάυλιος χώρος

Ο προαύλιος χώρος μας έχει εξοπλιστεί με πιστοποιημένα παιχνίδια που δίνουν έναυσμα στα παιδιά να αναπτύξουν την κινητικότητά τους, ενώ ο άπλετος χώρος τους προσφέρει την ευκαιρία να εκτονώσουν την ενέργειά τους, αλλά και να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν την φαντασία τους.

Over 30 Years Experience in the childcare and development sector

Χώρος Αλλαγής Βρεφών - Παρασκευή Γάλακτος του Βρεφονηπιακού Σταθμού

Ο χώρος αλλαγής των βρεφών και η αίθουσα παρασκευής γάλακτος είναι άμεσα συνδεδεμένες με την αίθουσα που βρίσκονται τα παιδιά ώστε να εξασφαλίζεται η συνεχής παρακολούθηση και ασφάλειά τους. Για τον σχεδιασμό των χώρων έχουν ληφθεί υπόψιν η συνολική εξυπηρέτηση του προσωπικού με σκοπό να διεξάγεται η εργασία τους απρόσκοπα και με πλήρη ασφάλεια. Τα χρώματα έχουν επιλεχθεί κατάλληλα ώστε να ηρεμούν και να χαροποιούν τα παιδιά.

Fully skilled staff and teachers to get your child ready for primary school

Αίθουσες Ύπνου - Λοιποί Χώροι

Οι αίθουσες ύπνου και οι λοιποί χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι με σκοπό τα παιδιά να μπορούν να κοιμηθούν και να ζήσουν την καθημερινότητά τους σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Όλοι οι χώροι αερίζονται και η κατανομή τους προσφέρει την πλήρη άνεση τόσο των παιδιών όσο και του προσωπικού.

Fully skilled staff and teachers to get your child ready for primary school

Επικοινωνία

Elipsis magna a terminal nulla elementum morbi elite forte maecenas est magna vehicula est node maecenas. Praesent arcu gravida vehicula est node maecenas loareet morbi a dosis luctus. Urna eget lacinia eleifend praesent luctus a arcu quis facilisis venenatis.