Τάξεις Βρεφονηπιακού σταθμού

ΗΛΙΚΙΕΣ 0 - 5 ΧΡΟΝΩΝ

Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του βρεφονηπιακού μας σταθμού παρέχουν στα παιδιά ένα χαρούμενο, σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Είσοδος - Γραμματεία Βρεφονηπιακού Σταθμού

Η όμορφη, πολύχρωμη είσοδος είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τα παιδιά, ένα δεύτερο σπίτι γεμάτο αγάπη, ένας μαγικός κόσμος στα μάτια τους.

Προάυλιος χώρος

Ο προαύλιος χώρος μας έχει εξοπλιστεί με πιστοποιημένα παιχνίδια που δίνουν έναυσμα στα παιδιά να αναπτύξουν την κινητικότητά τους, ενώ ο άπλετος χώρος τους προσφέρει την ευκαιρία να εκτονώσουν την ενέργειά τους, αλλά και να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν την φαντασία τους.

Χώρος Αλλαγής Βρεφών

Ο χώρος αλλαγής των βρεφών και η αίθουσα παρασκευής γάλακτος είναι άμεσα συνδεδεμένες με την αίθουσα που βρίσκονται τα παιδιά ώστε να εξασφαλίζεται η συνεχής παρακολούθηση και ασφάλειά τους. Για τον σχεδιασμό των χώρων έχουν ληφθεί υπόψιν η συνολική εξυπηρέτηση του προσωπικού με σκοπό να διεξάγεται η εργασία τους απρόσκοπα και με πλήρη ασφάλεια. Τα χρώματα έχουν επιλεχθεί κατάλληλα ώστε να ηρεμούν και να χαροποιούν τα παιδιά.

Αίθουσες Ύπνου - Λοιποί Χώροι

Οι αίθουσες ύπνου και οι λοιποί χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι με σκοπό τα παιδιά να μπορούν να κοιμηθούν και να ζήσουν την καθημερινότητά τους σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Όλοι οι χώροι αερίζονται και η κατανομή τους προσφέρει την πλήρη άνεση τόσο των παιδιών όσο και του προσωπικού.

Επικοινωνία